Tilbage i marts sagde tidligere talenttræner Signe Pries farvel til DBU, da hun blev udnævnt som ny landstræner for det færøske kvindelandshold.

Nu følger to andre talenttrænere, Lasse Christensen og Mads Krogsgaard, trop. I slutningen af juni vil de begge lægge titlen som talenttræner på hylden. Lasse Christensen går efter en lang og flot karriere på pension, mens Mads Krogsgaards efter 15 år i DBU har taget beslutningen om at trække stikket og rejse med sin familie.

Kenneth Brogaard, Sportslig ansvarlig for DBU Talent, sender trænerne en stor tak:

”Det er tre dygtige trænere, vi nu skal sige farvel til. Hver især har de sat et stort og flot aftryk på talenttræningen og været med til at præge dansk talentudvikling den rette vej. Mads, Lasse og Signe har ydet en kæmpe indsats på både drenge- og pigesiden. Vi sender dem en stor tak og ønsker dem alt det bedste fremover,” siger Kenneth Brogaard.

Tre nye trænere fundet
Heldigvis står der allerede tre nye trænere klar til at overtage det vigtige arbejde med de danske talenter.
Og det er ikke hvem som helst, der fremover bliver en del af DBU’s talenttrænerteam.

Fra sommer kan DBU byde Anders Damgaard, tidligere talentchef i AAB, Morten Rutkjær, nuværende landstræner for Grønland, og tidligere landsholdslegende Katrine Pedersen velkommen på holdet.

”Vi er landet et godt sted i rekrutteringen, hvor vi har fået nogle dygtige og kompetente mennesker med i vores team. Det er et stort skridt for dansk talentudvikling, at vi kan tiltrække så store navne, og vi føler os helt sikre på, at de tre, sammen med de resterende talenttrænere, kan udvikle talentarbejdet yderligere,” siger Kenneth Brogaard.

Morten Rutkjær, Katrine Pedersen og Anders Damgaard tiltræder d. 1. august.