To røde kort og to straffespark. Det var, hvad U21-landsholdet fik imod sig, da Wales gæstede Vejle Stadion tirsdag aften i EM-kvalifikationen. På trods af de svære vilkår formåede Danmark at kæmpe sig til et enkelt point.

Det startede ellers godt for det danske hold, der spillede en flot første halvleg med flere store chancer. Allerede efter 10 minutters spil kom den første store chance. Mathias Kvistgaarden headede lige på den walisiske målmand, der parerede den op på overliggeren og ud til en ripost, som Kvistgaarden også var over, men skuddet blev blokeret i sidste øjeblik.

Kort før pausen trak anfører Maurits Kjærgaard et straffespark, da han blev hevet omkuld inde i feltet. Han eksekverede selv straffesparket sikkert nede i det højre målhjørne og sikrede Danmark en føring på 1-0.

I pausen måtte forsvarsspilleren Valdemar Lund lade sig udskifte, og i stedet kom Lucas Hey ind. Han fik dog ikke lang tid på banen, da han allerede i det 46. minut kastede sig ned foran et tomt dansk mål for at blokere et walisisk skud. Desværre ramte bolden hans arm, hvilket medførte et rødt kort og et straffespark til Wales, som de scorede på og udlignede til 1-1.

15 minutter senere fik Wales endnu et straffespark, hvor Rubin Colwill igen var på pletten, og pludselig var Wales foran med 1-2. Med 20 minutter tilbage svarede Danmark igen. Et hjørnespark fra venstresiden blev lagt lige ind i hovedet på Oliver Provstgaard, der så kunne udligne til 2-2 til stor jubel for hjemmepublikummet.

Med små 10 minutter tilbage blev Danmark præsenteret for endnu et rødt kort. Alexander Busch kom for hårdt ind i en tackling, og dommeren viste ham direkte rødt. Det ændrede dog ikke slutresultatet, og Danmark måtte nøjes med et point efter en svær 2. halvleg.