Nu gælder det for det nye U21-landshold, når holdet indleder EM-kvalifikationen ude mod Litauen og hjemme mod Wales. Onsdag satte Steffen Højer navne på de 22 spillere, der bliver en del af truppen.

Landstræneren ser frem til endelig at sparke kvalifikationen i gang:

”Det er de kampe, vi har ventet på i spænding. Vi havde en rigtig god samling i marts, hvor holdet var sammen for første gang, og hvor vi fik set nogle rigtig gode tegn. Derfor bliver det godt at komme i gang med selve kvalifikationen og de kampe, hvor vi har noget på spil. Vi har et klart mål om at kvalificere os til EM-slutrunden 2025,” siger Steffen Højer.

Danmark starter EM-kvalifikationen på udebane fredag d. 16. juni mod Litauen, hvorefter turen går til hjemmebanen i Vejle, hvor Wales kommer forbi tirsdag d. 20. juni.

Inden afgang mod Litauen vil U21-landsholdet være samlet i Danmark, hvor der blandt andet vil være en åben træning på Ishøj Stadion tirsdag d. 13. juni kl. 11. Når holdet vender hjem til Danmark inden kampen mod Wales, vil der også være en åben træning søndag d. 18. juni kl. 12. i VB Parken i Vejle. Læs mere om de to træninger HER.

Det er stadig muligt at købe billetter til kampen mod Wales på Vejle Stadion. Du kan finde billetter på billet.dbu.dk 

Se hele den danske U21-trup nedenfor.

Trup Grafik U21