Det europæiske fodboldforbund, UEFA, har revideret listen over de kvindelige og mandlige dommere for den kommende sæson, og der er gode nyheder for særligt to danske dommere.

33-årige Frida Mia Klarlund er avanceret til kategorien Elite, der tæller de 25 bedste kvindelige dommere. Det giver muligheden for at dømme ved en EM-slutrunde og de afgørende kampe i UEFA Women’s Champions League.

UEFA har inddelt de kvindelige dommere i yderligere to kategorier: ’First’ med 47 dommere og ’Second’ med 66, deriblandt de to danskere Nanna Løf Andersen, der dømte aftenens finale i Gjensidige Kvindepokal mellem FC Nordsjælland og Fortuna Hjørring, og Frederikke Lydia Søkjær.

Blandt de mandlige dommere er 35-årige Morten Krogh avanceret til næsthøjeste kategori. I den kategori er Jakob Kehlet allerede.

Morten Krogh, der blev FIFA-dommer i 1. januar 2019, er udtaget til EM-slutrunden for U/21-landshold i Georgien og Rumænien, der startede onsdag.

Der er også en glædelig nyhed for den danske futsal-dommer Martin Køster, der er rykket op i det næsthøjeste niveau 'First'.