Kvindelandsholdet jagter drømmen, når de for første gang i 16 år skal spille for Danmark til VM i Australien og New Zealand.

Lars Søndergaard har udtaget de 23 spillere, der skal repræsentere Danmark til den store slutrunde. På holdet finder vi slutrundedebutanter som Emma Snerle, Josefine Hasbo og Amalie Vangsgaard. Frederikke Thøgersen og Nicoline Sørensen, der begge missede en mulig billet til EM i 2022 grundet knæskader, er også at finde i truppen.

Truppen tæller naturligvis også velkendte navne som Simone Boye, Janni Thomsen og Pernille Harder.

Landstræner Lars Søndergaard glæder sig til VM-slutrunden:

”Vi har et stærkt landshold, og vi kan ikke vente med at vise de danske farver frem foran hele verden. Det bliver den største VM-slutrunde nogensinde, og vi vil gøre vores bedste for at skabe en rød-hvid fodboldfest både i Danmark og i Australien,” siger Lars Søndergaard.

Danmarks VM-premiere er den 22. juli kl. 14.00 mod Kina. De forsvarende europamestre England er modstanderen den 28. juli kl. 10.30, mens gruppespillet afsluttes mod Haiti den 1. august.

Kvindelandsholdet varmer op til VM med en kamp mod Spanien på Gladsaxe Stadion den 5. juli. Du kan stadig nå at sikre din plads på lægterne til Danmarks sidste testkamp før VM-slutrunden. Billetter til kampen finder du her.

Se VM-truppen herunder:

Trup VM 2023