Ligesom spillerne drømmer om at spille på det højeste niveau, så er det også de danske dommeres drøm at få lov til at dømme i 3F Superligaen. Det er nu blevet realiteten for Simon Duerlund Rasmussen.

Den 25-årige dommer tager i den kommende sæson nemlig et nyt stort skridt i sin dommerkarriere, da han er blevet rykket op, så han skal dømme i 3F Superligaen. Det er DBU’s dommerudvalg, som har udpeget ham.

Simon Duerlund Rasmussen tog sin dommereksamen tilbage i 2012 og har siden 2021 dømt i NordicBet Ligaen. Formand for Dommerudvalget, Michael Johansen, sætter ord på udvalgets beslutning:

”Simon Duerlund Rasmussen har vist højt og stabilt niveau i den forgangne sæson, og det er tydeligt, at han er meget talentfuld. Derfor var det oplagt for os at rykke ham op til 3F Superligaen, og vi glæder os til at se hans potentiale på det højeste niveau i dansk fodbold.”

Der er også blevet tilføjet en ny linjedommer i 3F Superligaen. Det er Daniel Cortzen, der har været linjedommer i NordicBet Ligaen siden 2017.

3F Superligaen starter den 21. juli.

Oversigt over oprykkede dommere til den kommende sæson:

3F Superligaen
Simon Duerlund Rasmussen, dommer
Daniel Cortzen, linjedommer

NordicBet Ligaen
Jacob Kobberød, dommer
Mathias Lykke, dommer
Jonathan Nilton, linjedommer
Morten Bach Jepsen, linjedommer

2. division
Frederik Svendsen, dommer
Nanna Andersen, dommer
Svend Funder-Kristensen, dommer
Martin Outzen, linjedommer