Efter halvandet år som træner for U21-landsholdet stopper Jesper Sørensen med øjeblikkelig virkning, da han i stedet tiltræder som cheftræner for Brøndby IF.

Kenneth Heiner-Møller, Talent & Udviklingschef, ønsker den nu tidligere U21-landstræner stort tillykke med det nye job:

”Jesper har været en rigtig god landstræner for DBU. Han har i den grad formået at arbejde under de vilkår som en U21 landstræner skal, hvor samarbejdet med danske og udenlandske klubber er væsentligt, og hvor mål skal balancere med formål. Derfor forlængede vi også aftalen med Jesper. Men da Jesper ønsker at træde ind i klubfodbolden igen, så er timingen ikke den værste for os, og vi vil ikke stå i vejen for denne mulighed,” siger Kenneth Heiner-Møller, der allerede er langt i processen med at finde den nye U21-landstræner.

Jesper Sørensen har tidligere været træner eller assistenttræner i AGF, Silkeborg, Fredericia og Brøndby. Han nåede 11 kampe i spidsen for U21-landsholdet og forlængede i starten af december sin kontrakt frem til 2024. 

Jesper Sørensen takker for den gode tid og det gode samarbejde med DBU:

”Jeg har haft en rigtig lærerig og god tid i DBU, hvor jeg har haft muligheden for at arbejde sammen med en masse dygtige mennesker. Det har været et privilegie at kunne være med til at præge dansk talentudvikling fra forbundets side i samarbejde med klubberne. Da muligheden for at blive cheftræner i Brøndby opstod, var det en mulighed jeg gerne ville opsøge, og i den forbindelse vil jeg gerne takke DBU for at give mig lov til det. Jeg vil også gerne takke alle spillerne, staben og folkene i DBU for den gode tid,” siger Jesper Sørensen.