Ny U18-landstræner kommer fra Helsingør.

54-årige Morten Eskesen bliver en del af DBU’s U-landstrænerteam og overtager roret for U18-herrelandsholdet efter Claus Nørgaards skifte til Brentford FC i starten af december.

Morten Eskesen tiltræder fra en position som cheftræner i FC Helsingør. Før sin tid i Helsingør var han assistenttræner i Randers FC.

I DBU er Morten Eskesen allerede et kendt ansigt, da han sidste år var tovholder på PRO-uddannelsen. Derfor er man begejstret over, at han har sagt ja til at træne de unge talenter. Det siger Kenneth Heiner-Møller, talent- og udviklingschef i DBU:

”Vi kender Morten fra tidligere og ved også fra hans præstation med Helsingør, at han kommer med en høj faglighed og vil kunne udvikle de talenter, han får i hænderne. Jeg vil samtidig benytte lejligheden til at sige stor tak til FC Helsingør for at give os og Morten muligheden for at påbegynde samarbejdet, inden hans kontrakt i Helsingør løb ud.”

Morten Eskesen glæder sig også over muligheden for at blive en del af talentudviklingen og U-landsholdene i DBU:

”Både ledelsesmæssigt og fodboldfagligt er det en ny og spændende udfordring. Muligheden for at blive en del af talentudviklingen i dansk fodbold kunne jeg ikke sige nej til. Jeg glæder mig samtidig til at indgå i og bidrage til miljøet omkring landstrænergruppen, hvor vi kan inspirere og sparre med hinanden og i tæt samarbejde med klubberne udvikle de nye talenter,” siger den nye landstræner.

Morten Eskesen slutter sig til ungdomslandsholdenes trænerteam fra den 1. februar.

Hans kontrakt løber frem til sommeren 2024.