I marts indledes et nyt landsholdsår med spændende EM-kvalifikationskampe mod Finland og Kasakhstan.

Samtidigt vil der være to nye kokke, der skal stå for forplejning til Herrelandsholdet, både på hjemmebane og på udebane.

Når spillere, trænere og stab bor på Hotel Marienlyst i Helsingør vil hotellets køkkenchef, Nanna Hansen, få ansvaret for alle måltider. Nanna Hansen har de senere år arbejdet med Herrelandsholdet på Marienlyst Strandhotel og også været med holdet til udekampe og til VM i Qatar i november sidste år.

Som helt nyt ansigt skal kokken, David Fischer, fra restauranten Hos Fischer på Østerbro i København samarbejde med Nanna Hansen om maden til landsholdssamlingerne. David Fischer skal blandt andet rejse med holdet til udekampe og skal også stå for forplejning i omklædningsrummet i Parken.

”Jeg glæder mig til at blive en del af holdet og staben. Og det er altid fedt at arbejde med passionerede, professionelle mennesker, og det kommer jeg i hvert fald til her. Det glæder jeg mig enormt meget til”, siger David Fischer.

”Det er altid en fornøjelse, når Herrelandsholdet samles på Marienlyst Strandhotel. Jeg kender efterhånden holdet og staben godt, og der er en enormt hyggelig og familiær stemning til måltiderne. De er bare en kæmpe fornøjelse at lave mad til”, siger Nanna Hansen.

Landsholdschef, Christian Nørkjær, glæder sig over det nye team, der skal stå for maden til Herrelandsholdet fremadrettet.

”Jeg er sikker på, at det nye set up med Nanna og David omkring holdet er det helt rigtige set up for vores Herrelandshold. De er begge enormt dygtige inden for deres felt og vil med deres samlede viden være et stærkt team. De vil samtidigt søge inspiration og viden hos diætister og ernæringsfysiologer i b.la Team Danmark og i udlandet,” udtaler Christian Nørkjær”