Highlights fra kampen er leveret af Danmarks Radio.

Danmarks kvindelandshold skulle lørdag aften forsøge at hente årets første sejr i en spændende VM-testkamp mod Norge, som Danmark før opgøret ikke havde besejret i seks år.

De rød-hvide spillere viste dog hurtigt, at de havde tænkt sig at tippe håneretten i dansk favør. Danmark kom bragende ud af starthullerne og satte et tungt pres på Norge.

Efter ni minutter resulterede det i en dansk føring. Josefine Hasbo var hurtigst over en løb bold i feltet og placerede sikkert bolden i nettet. 1-0 til Danmark.

Danskerne fortsatte dominansen i resten af første halvleg, og med lidt mere skarphed havde den danske pauseføring været større end 1-0.

Norge foretog nogle ændringer i pausen, som gav dem nyt liv fra starten af anden halvleg, hvor de for første gang viste lidt tænder. Det udmøntede sig dog ikke i nogen chancer.

I stedet genvandt Danmark teten i opgøret. Først var Emma Snerle centimeter fra at fordoble føringen, men midtbanespillerens afslutning blev afvist af overliggeren. Derudover havde Signe Bruun et par gode chancer efter oplæg fra tilbagevendte Frederikke Thøgersen, men angriberen manglende den sidste skarphed i feltet.

Syv minutter før tid blev den danske sejr langt om længe cementeret. På et frispark bragede Sofie Svava bolden op i hjørnet med sit stærke venstreben. Fantastisk scoring og 2-0 til Danmark.

Kvindelandsholdet kørte herefter sejren sikkert i land og kunne juble over årets første sejr.

Danmarks tredje og sidste kamp i Tournoi de France er mod Uruguay tirsdag kl. 18.00. Kampen kan ses på DR2.