Tidligere på ugen forlængede U17-drengelandstræner, Søren Hermansen, sin kontrakt med DBU. Nu er turen kommet til pigesiden, hvor Claus Struck, nuværende U17-landstræner, har skrevet under på, at samarbejdet med DBU fortsætter. 

Claus Struck har været ungdoms-pigelandstræner siden 2020. Inden da var han assistenttræner på U16-pigelandsholdet og talenttræner på Talentcenter Vest. Det er derfor en erfaren herre, der har takket ja til at forblive i U-landsholdenes trænerteam.  

Anders Gerber, talentudviklingschef for kvinder i DBU, glæder sig over, at Claus Struck er klar til at tage endnu en tørn for landsholdene.

”Claus har været med i lang tid, og hans engagement og erfaring er betydningsfuld for vores talentudvikling. Hans arbejde med de unge spillere er uvurderlig, og han har med sine kompetencer været med til at styrke fundamentet for dansk kvindefodbold. Det er et kontinuerligt arbejde, og jeg er derfor glad for, at han fortsat er en del af det sammen med det øvrige landstrænerteam,” siger Anders Gerber.

Landstræneren selv er også begejstret for at fortsætte sit arbejde med ulandsholdene.

”At arbejde med de unge talenter er fedt og enormt givende fagligt som personligt. Det er et inspirerende miljø, gode fagligt stærke kollegaer på tværs af funktioner og køn, og så er det spændende at bidrage til spillernes og klubbernes udvikling både på og uden for banen. Jeg ser frem til at fortsætte arbejdet med at skabe et stærkt fundament for fremtidens fodbold og landshold,” siger Claus Struck.

Claus Strucks kontrakt løber til sommeren 2025. Han overtager til sommer ansvaret for U16-pigelandsholdet og følger årgangen frem til kontraktens udløb.