Forenet Kredit havde inviteret danskerne til fodbold, da Kvindelandsholdet tog imod Island på et tætpakket Viborg Stadion.

Allerede efter to minutter faldt der en stor chance til Janni Thomsen, men skarpheden svigtede hende.

Danmark sad tungt på bolden, men en blanding af mange fejlafleveringer og spildte dybdeløb endte ud i ingenting. Island fik derimod et par halvstore chance på baggrund af de danske fejlafleveringer. Første halvleg sluttede som en lettere uinspirerende affære for begge hold.

Det var et noget andet dansk hold, der kom ud til anden halvleg. Intensiteten var skruet i vejret, og afleveringerne fandt andre danske spillere, hvilket resulterede i et par fine danske chancer, uden det blev rigtig farligt.

Efter en stille periode kom der efter 70’ gang i danskerne igen. Frederikke Thøgersen satte sin direkte modstander og smækkede bolden i feltet. Desværre manglede Janni Thomsen det sidste for at få netmaskerne til at blafre. Minuttet efter trykkede Emma Færge på kassen udenfor feltet, men den islandske keeper fik situationen under kontrol.

Med et kvarter igen gik det galt. Islands Karolina Vilhjalmsdottir sparkede på kassen, Lene Christensen reddede, men Vilhjalmsdottir fik fat i returen og kunne sparke Island på 1-0.

Efter scoringen var der pres på det islandske felt, men bolden ville bare ikke ind.