Frankrig på udebane og Slovakiet på hjemmebanen i Vejle. Sådan lyder programmet for U21-landsholdet, når de mandag den 4. september møder ind. Onsdag satte landstræneren navn på de spillere, der bliver en del af truppen.

”Det er en stærk dansk trup, som rejser sammen til Frankrig, hvor der venter en stor opgave. Vi glæder os alle til at være samlet og træne sammen igen. Frankrig er et topklasse hold med mange fremtidige stjerne, som nok skal give os kamp til stregen. Og så bliver det fantastisk at komme tilbage til vores hjemmebane i Vejle og møde værterne for EM 2025, Slovakiet, i en forhåbentligt underholdende kamp. Jeg kan ikke vente med at komme i gang,” siger Steffen Højer.


Holdet møder ind om mandagen i Frankrig, hvor det bliver til tre træningsdage inden holdet torsdag kl. 18.30 møder Frankrig på Stade Marcel Picot i Nancy. Herefter rejser holdet til Vejle, hvor Slovakiet venter på Vejle Stadion mandag den 11. september kl. 18.00.


Det er stadig muligt at købe billetter til kampen mod Slovakiet på Vejle Stadion. Du kan finde billetter på billet.dbu.dk. Begge kampe bliver desuden vist direkte på DBUTV.

Se hele den danske U21-trup herunder.

U21 Trup Grafik FRA,SLO