DBU har for første gang nogensinde inviteret samtlige tidligere herrelandsholdsspillere gennem tiden med en eller flere kampe til hyldest, middag og landskamp i nationalarenaen.

Der vil være gensyn med gamle legender som Jens Jørn Bertelsen, Troels Rasmussen, John Faxe Jensen, Allan Nielsen, Ebbe Sand, Stig Tøfting og Jesper Grønkjær, der blandt mange andre har meldt deres ankomst i Parken for at hilse på gamle holdkammerater og for at støtte det nuværende Herrelandshold i jagten på EM i Tyskland næste sommer.

Landsholdsspillere med debut helt tilbage i 60’erne og fra holdene ved OL i 1972, EM i 1984, VM i 1986, EM-triumfen i 1992, kvartfinalen ved VM i 1998, VM i 2002 og hele vejen op til VM i Rusland i 2018 vil deltage i arrangementet.

Og det betyder meget for fodbolddirektør i DBU Peter Møller, at vi husker at hylde de tidligere landsholdskæmper.

“Vi glæder vi os til at dele Parkens store fællesskab med de landsholdsspillere, som det nuværende landshold står på skuldrene af,” siger Peter Møller:

“Landsholdsfodbold har i årtier samlet og begejstret danske fans, og mange af os kan huske spillere fra vores egen barndom. Derfor er det en kæmpe fornøjelse at byde velkommen til vores helte fra så mange generationer af landshold til opgøret mod San Marino. Jeg er overbevist om, at spillerne får en fornøjelig aften, hvor gamle anekdoter og fælles minder og oplevelser bliver vendt,” siger Peter Møller.

Kampen mod San Marino er totalt udsolgt og spilles torsdag den 7. september klokken 20.45.