Dansk og nordisk fodbold er fortsat repræsenteret i UEFA's øverste organ, UEFA’s Eksekutivkomité, de næste fire år, efter at DBU's formand, Jesper Møller, er blevet genvalgt til endnu en periode. Dermed er den danske fodboldformand et af de 19 medlemmer i UEFA Executive Committee for de kommende fire år.

Jesper Møller modtog 42 stemmer ved afstemningen, hvilket var næstflest stemmer af alle kandidater.

DBU's formand takker for valget og opbakningen blandt UEFA's medlemslande men også i DBU's bestyrelse og repræsentantskab, der de senere år har arbejdet målrettet på øget international indflydelse i både UEFA og FIFA:

”Jeg er utrolig glad for at fået den tillid fra de andre forbund i UEFA. I de kommende år vil jeg arbejde på den fortsatte udvikling af kvindefodbold, beskytte de europæiske sportsværdier og den europæiske sportsmodel med solidarisk fordeling af UEFA's indtægter, så også små og mellemstore lande og klubber får glæde af de stigende indtægter. Samtidigt er det vigtigt, at vi opretholder stærk governance i UEFA med fokus på anti-diskrimination, menneskerettigheder og solidaritet mellem landene.”

Jesper Møller kunne ikke selv stemme ved afstemningen, da han var en siddende del af UEFA ExCo. I stedet har DBU’s næstformand, Bent Clausen, stemt for DBU. Samtidigt er UEFA's præsident, Aleksander Ceferin, blevet genvalgt uden modkandidater, hvilket glæder DBU's formand:

”Det er vigtigt for dansk fodbold, at Aleksander Ceferin blev siddende som præsident for UEFA. Han har gjort virkelig mange gode ting de senere år heriblandt hans store modstand mod udbryderligaer. Han gør et stort arbejde i at involvere alle parter i UEFA, så man bliver lyttet til lige meget, om man kommer fra små, mellemstore eller store lande. Det er afgørende for den fortsatte udvikling af europæisk fodbold.”