Kvindelandsholdet bød op til landsholdsfest, da VM-formen skulle testes af mod Japan på Odense Stadion.
4757 tilskuere så de danske kvinder dominere starten af kampen, hvor det også blev til fem danske hjørnespark indenfor den første halve time. Det blev dog aldrig rigtig farligt.

Efter 45 minutter havde hverken Danmark eller Japan truet modstanderens mål, og de to hold kunne derfor gå til pause helt lige med 0-0.

Japanerne startede 2. halvleg ved at være mere på bolden, og det var også dem, der efter en times spil fik halvlegens første store chance. Med flot kombinationsspil omkring det danske mål måtte Maja Bay Østergaard til sidst diske op med en redning for at holde kampen ved 0-0.

Små tyve minutter senere svarede danskerne igen. En lang bold fra Sofia Svava op mod Jannie Thomsen så ud til at blive for kort, men Jannie Thomsen fik presset den japanske forsvarer nok til, at hun fik headet bolden forbi sin egen målvogter og i eget mål.

Ingen af holdene blev for alvor farlige efter selvmålet, og de danske kvinder kunne derfor trække sig sejrrige ud af kampen med en 1-0 sejr.