De kommende uger står i landsholdsfodboldens tegn med afgørende kampe for både Herrelandsholdet og U21-landsholdet. Udover fællesnævneren Kroatien, som begge hold møder, kæmper begge trupper ligeledes for en samlet sejr og adgang til hhv. Final 4 og U21-EM.

Anføreren tilbage mod Kroatien og Frankrig
Kasper Hjulmand har igen fået anfører Simon Kjær tilbage forud for de to afgørende kampe i Nations League. Skader på nøglepositioner giver samtidig den danske landstræner mulighed for at se mere uprøvede kræfter an. Således er der mod Kroatien og Frankrig mulighed for to debutanter, da landstræneren denne gang har givet plads til både 19-årige Rasmus Højlund, der er med i truppen for første gang, samt Casper Nielsen.

Danmark fører Nations League Gruppe A og kan derfor med en sejr ude på udebane mod Kroatien torsdag den 22. september allerede sikre sig den samlede gruppesejr, der giver adgang til Final 4. Kroatien kan dog overhale Danmark med en, så der er lagt op til et point-puslespil til sidste fløjt.

Den danske trup mod Kroatien & Frankrig

Herrer A

U21-spillere med mange minutter i benene
Jesper Sørensen kan kun være tilfreds med at følge sine spillere i øjeblikket, der udover en del klubskifter samtidig også får masser af kampminutter i benene både nationalt og internationalt. Derfor er det en trup, der på papiret står stærkt forud for de altafgørende EM play-off-kampe mod Kroatien.

Det er dog også en svær opgave mod en top-seedet modstander, der venter de danske U21-drenge. Kun en samlet sejr tæller nemlig i jagten på en EM-billet for femte slutrunde i streg. Danmark starter ud i kroatiske Pula fredag den 23. september og slutter hjemme i Vejle tirsdag den 27. september.

Den danske U21-trup mod Kroatien

U21 FINAL