Uret er en hyldest til den 12. mand, der altid står bag holdet og er med til at fejre fodboldens store øjeblikke. Herrelandsholdet samlede nationen på ny efter EM sidste sommer, og Kvindelandholdet skabte en magisk stemning, da de for første gang spillede i Parken. Uret her, er et symbol på den unikke ånd, der karakteriserer dansk fodbold.

“Det var netop i de store øjeblikke, at vi fandt fælles fodfæste. Hos About Vintage ønsker vi at hylde og værne om de vigtige øjeblikke i livet. Oplevelserne og minderne, som DBU danner ramme om, og som bliver til gennem spillet, udgør tilsammen det unikke fællesskab, der kendetegner dansk fodbold. Dét fejrer vi med det her ur.” siger Co-founder hos About Vintage, Thomas Andersen.

Samarbejdet skaber også glæde i DBU og hos fodbolddirektør, Peter Møller:

"Når landsholdet spiller, handler det om at skabe fællesskaber, øjeblikke og højdepunkter, som vi aldrig glemmer. Alle vores landshold er til for danskerne. Det samme er det nye ur, som vil huske os på de øjeblikke, hvor tiden stod stille, og de store øjeblikke der venter i fremtiden"

Uret lanceres d. 20. september, så danske fans kan få fat i et eksemplar forud for VM. Dog produceres uret i første omgang kun i et begrænset oplag.


Fakta
• Uret lanceres d. 20. september kl. 12.00 på www.aboutvintage.com
• De første 500 købere deltager i lodtrækningen om at vinde et ekstra landsholds-ur. (10 vindere)
• Tilgængeligt til både mænd og kvinder - to størrelser, henholdsvis 40mm og 36mm.
• Gratis indgravering i bagkassen