Det er blevet tid til at binde støvlerne og finpudse sparketeknikken. VM i Straffe tilbage, og nye vindere i spark fra ellevemeterspletten skal findes.

Det er tre år siden, at holdet 'Awab's Næse' sparkede sig til titlen, æren og den store præmie.
Uanset om støvlerne har været gemt i skabet siden da, eller hele sommeren er brugt på at banke bolden i netmaskerne, er du inviteret. Tag vennerne under armen og vis, at I er på pletten, når det gælder - så kan det være jer, der løber med hovedpræmien; Et gavekort til en fodboldrejse til en værdi af 25.000 kr.

Ét stort finalestævne
VM i Straffe blev første gang afholdt tilbage i 2014. Hidtil er finaledeltagerne fundet ved turneringer rundt om i landet, men denne gang er det hele samlet d. 14. januar i Hafnia Hallen i Valby til ét stort finalestævne, hvor der spilles på fire baner. Udover selve turneringen vil der også være lang række af gratis fodboldaktiviteter for hele familien.

Magnus Djurhuus, eventkoordinator i DBU, glæder sig til at succes-konceptet vender retur:

”Vi ser frem til igen at kunne samle folk fra hele landet til VM i Straffe. Det plejer at være en stor festdag, når vinderne i VM i Straffe skal findes. Det håber vi, at det igen bliver, og vi glæder os kunne byde alle velkommen tilbage,” siger Magnus Djurhuus.

Tilmelding
Tilmeldingen åbner d. 13. oktober. For at være med i VM i Straffe skal man være +16 år. Det kræver et hold på fem personer, hvoraf den ene er keeper. Mixhold mellem mænd og kvinder er naturligvis tilladt. 128 hold kan maksimalt tilmelde sig turneringen, så vent ikke for længe.
Prisen for tilmelding er 500 kr. pr. hold.

Tilmeld dig og dit hold her