Kvindelandsholdet har øjnene rettet mod VM 2023 i Australien og New Zealand, hvor der blandt andet venter et brag mod de forsvarende europamestre England.

Danmark fortsætter arbejdet frem mod at blive klar til den store slutrunde med testkampe mod to andre VM-deltagende nationer fra Europa, når Schweiz og Holland er modstanderne på udebane i november.

Landstræner Lars Søndergaard har udtaget en trup på 24 spillere, som blandt byder på et gensyn med angriber Rikke Marie Madsen. Den 25-årige offensivspiller skiftede i slutningen af august til den amerikanske klub North Carolina Courage og har siden ikke været med landsholdet, da hun har fået tid til at falde helt på plads efter klubskiftet.

Tilbage i truppen er også keeper Kathrine Larsen, og derudover tæller truppen navne som Simone Boye, Rikke Sevecke, Karen Holmgaard og Sofie Bredgaard.

”Vi kender nu vores modstandere til VM og kan begynde at forberede os intenst på slutrunden. Vi vil gerne spille kampe og blive testet mod nogle af bedste hold i verden, så vi står så godt som muligt til VM. Vi får stærk VM-modstand i både Schweiz og Holland, og det ser vi frem til,” siger landstræner Lars Søndergaard.

Kvindelandsholdet møder Schweiz fredag den 11. november kl. 19.00 på Wefox Arena, Schaffhausen. Herefter venter Holland tirsdag den 15. november kl. 20.00 på PEC Zwolle Stadion. Kampene kan også ses på DR2 og DRTV.

Se truppen herunder.

Trupudtagelse SCHWEIZ OG HOLLAND[1084]