Thomas Christensen, der er formand for Divisionsforeningen og næstformand i DBU, blev i weekenden officielt valgt ind i DIF’s bestyrelse uden kampvalg. Det nyvalgte medlem af DIF’s bestyrelse er med egne ord glad for valget og klar til at trække i arbejdstøjet fra dag 1:

”Dansk idræt har en unik position i vores samfund, og er noget, vi alle på et tidspunkt i vores liv har været en del af - uanset alder, køn og niveau. I skolen eller i fritiden – for sjov eller for alvor. Vi har derfor et stort ansvar for at arbejde for at bevare den unikke og bærende position, idræt har i Danmark – men også arbejde på at udvikle dens rolle og styrke rammerne for sporten,” siger Thomas Christensen, der understreger, at hans primære fokus ligger på at få endnu flere danskere til at dyrke idræt og på fortsat at udvikle bedre rammer for eliten.

Thomas Christensen er næstformand i DBU og formand for Divisionsforeningen og DBU’s komité for professionel fodbold samt næstformand i Odense Sport & Event. Han har en fortid som adm. direktør i Odense Sport & Event A/S og OB samt tidligere formand for Østerbroklubben BK Skjold.


DIF’s Ærestegn overrakt Bent Clausen

Det nyvalgte bestyrelsesmedlem kunne så passende benytte sit første bestyrelsesmøde til at hylde DBU’s anden næstformand, Bent Clausen, der modsat i weekenden havde sit sidste bestyrelsesmøde for DIF.

Men før DBU Breddes formand kunne gå helt på weekend, blev han af DIF's formand, Hans Natorp, kaldt på scenen for at blive hyldet samt tildelt DIF's Ærestegn for en imponerende indsats for dansk breddeidræt.

Gennem næsten et halvt århundrede har Bent Clausen investeret en meget stor del af sin fritid på frivillige hverv i idrættens tjeneste - herunder 12 år i bestyrelsen for DIF:

”Du har været en fantastisk kollega i DIF's bestyrelse. Du har været vores værdikriger og kompas - de frivilliges og breddeidrættens utrættelige forkæmper," lød de personlige ord fra DIF's formand, Hans Natorp.