Storskærm, god stemning og fodbold i verdensklasse Det er, hvad danske fodboldfans kan se frem til, når Nations League for Herrelandsholdets vedkommende skydes i gang på fredag. I samarbejde med TV 2 bliver der opstillet storskærm i Fælledparken, så der inviteres til stor og gratis rød hvid fodboldfest.
Her vil både Herrelandsholdets hjemme- og udebanekampe, U21-landsholdets vigtige EM-kvalifikationskampe og andre Nations League-opgør blive vist.

”Fodbold og landshold er fantastiske samlingspunkter, hvilket vi blandt andet så ved sidste sommers EM-slutrunde. Derfor er jeg glad for, at vi med denne store fanzone i Fælledparken kan være med til at bringe de danske fans sammen og skabe endnu en uforglemmelig sommer. Jeg glæder mig til at se den rød hvide fest udfolde sig, og jeg er sikker på, at der vil blive skabt en masse gode stunder og et stærkt fællesskab med fodbolden i centrum,” siger DBU’s fankoordinator Martin Ramtung.

Også hos TV 2 ser de frem til at kunne byde danskerne ind til fodboldfesten.

”Vi glæder os til at skyde en fantastisk sportssommer på TV 2 i gang med herrelandsholdets kommende kampe, og ud over at samle danskerne omkring kampene på tværs af hele landet vil vi også gerne omfavne fællesskabet under sommerlige strøg i fanzonen i Fælledparken, hvor vi inviterer indenfor til 14 dagens fodboldfest og storskærm. Her er vores hovedstudie placeret under Nations League, og her viser vi - ud over Danmarks Herre- og U21-landskampe - store internationale landskampe hver aften, siger Kristian Hyldgaard, kanalchef hos TV 2.

Fanzonen vil udover storskærm også byde på en masse spændende aktiviteter, hvor du blandt andet kan teste dine fodboldfærdigheder, være med i quiz om fede præmier og selvfølgelig slukke tørsten eller sulten i en af de mange mad- og drikkeboder. Den vil ligeledes fungere som fanzone til de fans, der skal i Parken og se Herrelandsholdets hjemmebanekampe, samtidig med at kampen vil blive vist i Fælledparken.

Udover TV 2 har DBU’s partnere også en stor andel i fanzonen og har alle bidraget med, at dette store projekt har kunnet lade sig gøre.

Du kan læse mere om fanzonen, se programmet og finde svar på ofte stillede spørgsmål lige HER. Du kan også tilmelde dig vores Facebook-begivenhed, så du hele tiden er opdateret på, hvad der sker. Det gør du lige HER.