Lars Søndergaard har udtaget 22 spillere til testkampen mod Østrig den 12. juni. Samlingen er den sidste, før truppen til EM udtages.

Sommerens EM i England kommer nærmere for Kvindelandsholdet, der snart tager hul på de sidste forberedelser før den store slutrunde.

Lars Søndergaard har sat navne på de 22 spillere, der bliver en del af truppen til samlingen i Østrig fra den 7. juni. I truppen er der fire mulige debutanter i de keeperne Laura Frederikke Worsøe Nielsen og Alberte Andersen samt forsvarsspiller Emma Færge og midtbanespiller Signe Carstens.

Samlingen i Østrig er sidste chance for spillerne til at imponere landstræneren, før EM-truppen udtages den 16. juni. Derfor er træningsdagene og kampen mod Østrig vigtige, siger Lars Søndergaard:

”Vi er rigtig glade for at kunne samle 22 spillere, mens der stadig spilles kampe i flere ligaer. Samlingen er meget vigtig i vores EM-forberedelser, da vi kan træne intenst og samtidig se spillerne an en sidste gang før udtagelsen af truppen til EM. Østrig er et stærkt hold, så kampen bliver en god indikator for, hvor vi står lige nu,” siger Lars Søndergaard.

Anfører Pernille Harder, Rikke Sevecke og Signe Bruun er desuden tilbage i truppen, efter skader holdt dem ud af landsholdsaktion i april. De landsholdsspillere, der til dagligt spiller i Norge, Sverige og USA kan ikke udtages, da der i disse landes ligaer fortsat spilles turneringskampe.

Kvindelandsholdet spiller mod Østrig den 12. juni kl. 13.30, og kampen kan ses på DR1.

Før EM-slutrunden venter yderligere to spændende testkampe. Den 24. juni skriver Kvindelandsholdet historie i Parken, når de byder Brasilien op til sambabold, mens Norge lægger vejen forbi Viborg Stadion den 29. juni.

Du sikrer din plads til begge kampe på billet.dbu.dk. 

TRUPPEN:

Trup Østrig juni 2022