Historisk. Kvindelandsholdet spillede for første gang en kamp i Parken, og de gav de mange danske fans noget at juble over.

Det danske hold kom godt ud til kampen, og de virkede klar i den flotte kulisse, hvor hele 21.542 fans var klar på lægterne.

Allerede efter 17 minutter tog Janni Thomsen et træk ude foran feltet og sparkede bolden over i det lange hjørne uden nogen chance for den brasilianske målvogter.

Det danske hold kæmpede sig frem til mange gode chancer, hvor det blot var marginalerne, der manglede.
På trods af flere gode chancer til begge hold forblev Janni Thomsens mål det eneste i første halvleg. Derfor kunne Danmark gå til pause foran 1-0.

Sent mål sikrede sejren

I anden halvleg fortsatte chancerne med at bølge frem og tilbage.
Brasiliens største chance kom i det 60. minut, hvor det kun var på grund af en flot redning af Lene Christensen og en lige så vigtig blokering af Stine Ballisager, at Danmark stadig var foran.

Brasilien pressede dog fortsat på, og i det 87. minut kom udligningen på mål af Debinha.

Hvis det sydamerikanske landshold troede, at de der tog sejren fra de rød/hvide, tog de fejl. De danske kvinder ville give de danske fans den bedste oplevelse. I de døende minutter driblede Nadia Nadim sig igennem det brasilianske forsvar på kanten af feltet, hvorefter hun tippede bolden ind til Mille Gejl, der sikkert kunne score til 2-1. Den historiske aften var fuldendt.