Der har været frit valg af kampe på alle hylder for billetkøberne af den nye Julepakke. EM-kvalifikationskampen mod Nordirland er allerede onsdag meldt udsolgt af Julepakker, mens også den første kamp i EM-kvalifikationen mod Finland nærmer sig samme status.

Jule-billetpakken er et forsøg på at give endnu flere landsholdsfans muligheden for at opleve den fantastiske stemning, der er i Parken, når Herrelandsholdet spiller på hjemmebane.

I 2022 oplevede man således en massiv efterspørgsel på billetter til landskampe i Parken. Især ved landskampen mod Frankrig i september, der blev udsolgt på to timer.

For at imødekomme efterspørgslen til EM-kvalifikationskampene i 2023 har DBU i år derfor valgt at sætte en mindre portion billetter til både børn og voksne i salg op til jul. Det betyder, at de fans, der ikke nåede at købe billet i 2022, kan få en garanti for at kunne komme i Parken næste år til en eller flere af de mange betydningsfulde kampe.

"Jeg synes altid, at vi skal kigge på nye muligheder for at kunne udbrede muligheden for, at danske fans kan komme en tur i Parken og opleve den rød-hvide fodboldfest, når Herrelandsholdet spiller. Det gælder både børn og voksne. 2023 bliver et spændende landskampsår, med fem EM-kvalifikationskampe på hjemmebane, og alle disse fem kampe er nu tilgængelige for fans, der måske ikke fik muligheden sidste år. Jeg er glad for at mærke opbakningen til vores landshold ved denne nye julegavemulighed, og vi glæder os til at se de mange tilskuere på lægterne i Parken igen næste år,” siger DBU’s kommercielle direktør, Tobias Hoff.

Priserne på Julepakken svarer til normale priser til en landskamp i år 2023 og består kun af attraktive pladser på stadion, hvilket prisen også er sat efter. Samme pladser kostede i 2022 kr. 1.200, da der ikke var mulighed for at købe en børnebillet på de pladser, som der nu tilbydes. Der vil som altid være billetter i andre (og også billigere) kategorier til salg til de enkelte kampe, men disse billetter bliver først udbudt, når der syv uger før den enkelte kamp åbnes for det normale salg.

Læs mere om årets Jule-billetpakke i vores FAQ her