Kvindelandsholdet pressede Spanien til det yderste i kampen om en plads i EM-kvartfinalerne ved sommerens store slutrunde i England, men det blev et exit efter gruppespillet.

Nu venter nye mål for de rød-hvide spillere, der allerede kan se frem mod endnu et stort mesterskab næste år, hvor det gælder VM 2023 i Australien og New Zealand.

Landstræner Lars Søndergaard har nu sat navne på 22 spillere, der er udtaget til den sidste VM-kvalifikationskamp mod Montenegro. Med i truppen er den mulige debutant, Amalie Vangsgaard, der er topscorer i den svenske liga med 14 mål i 16 kampe.

Truppen tæller også velkendte navne som Pernille Harder, Sanne Troelsgaard og Lene Christensen.

Lars Søndergaard håber på stor fodboldfest på Viborg Stadion:

”Vi har haft en rigtig god kvalifikation, og vi er stolte over allerede at have kvalificeret os til VM før den sidste kamp. Nu glæder vi os til at fejre VM-kvalifikationen med rigtig mange fans på vores stærke hjemmebane i Viborg. Vi lover at gøre alt for at vinde og underholde vores rød-hvide fans.”

En eventuelt 23. spiller i truppen vil blive udtaget, før holdet samles mandag den 29. august.

Danmark kan levere den perfekte VM-kvalifikation, hvis holdet slår Montenegro. De rød-hvide har maksimumpoint efter otte kampe og kan slutte med ni sejre i ni kampe.

Kampen mod Montenegro spilles torsdag den 1. september kl. 18.00 på Viborg Stadion. Billetsalget er i gang, og du kan sikre din plads på lægterne lige her.

Opgøret kan også ses på DR1 og DRTV.