Kvindelandsholdet spillede tirsdag aften på hjemmebane for første gang i 2022, da Aserbajdsjan var modstanderen i VM-kvalifikationskampen på Viborg Stadion. 

Danmark gik ind ind til kampen i klar førerposition i kvalifikationsgruppen med maksimumpoint efter syv kampe og ville med en sejr spille sig endnu tættere på VM 2023.

De rød-hvide kvinder fik en drømmestart på kampen, da Sofie Svava lagde en god bold ind i feltet, som Stine Larsen headede i nettet til en dansk 1-0-føring efter knap to minutters spil.

På trods af den perfekte indledning på kampen var det generelt en første halvleg under niveau for de danske spillere, der manglede den afgørende kvalitet og energi i angrebsspillet mod de meget defensivt indstillede gæster.

Derfor forblev Stine Larsens tidlige scoring den eneste i første halvleg. 

Efter pausen kom der bedre gang i det danske spil, hvor blandt andre Mille Gejl måtte se et frispark reddet af stolpen. Med et kvarter igen kom den forløsende 2-0-scoring så, da indskiftede Karen Holmgaard headede bolden i nettet. Det var midtbanespillernes første mål for Kvindelandsholdet. 

Flere mål kom der ikke, og Danmark kunne fejre endnu en sejr og nok et skridt mod kvalifikation til VM 2023.