Til sommer spiller Kvindelandsholdet for at skabe endnu en rød-hvid folkefest, når EM 2022 i England venter.

Men før slutrunden sparkes i gang 8. juli, tester Danmark formen mod ét af verdens bedste hold, Brasilien, der er syvdobbelt vinder af de sydamerikanske mesterskaber og VM-sølvvinder fra 2007. Det sker fredag den 24. juni kl. 19.00, hvor der ud over samba-bold på banen også er lagt op til stor rød-hvid fest på tribunerne, da kampen bliver spillet i Parken.

Det er første gang nogensinde, at Kvindelandsholdet spiller i Parken. Anfører Pernille Harder jubler over den historiske kamp:

”Vi glæder os utroligt meget til at spille i Parken og håber på rigtig mange rød-hvide fans på lægterne og en rød-hvid festdag. Som dansk landsholdsspiller er noget af det største at spille på hjemmebane i Parken. Brasilien er ét af verdens bedste landshold, så det bliver en spændende test før EM. Vi kommer til at give alt for at vinde,” siger Pernille Harder.

Det højeste antal tilskuere til en kvindelandskamp på dansk jord er 9.337 og blev sat i en VM-kvalifikationskamp mod Finland på Viborg Stadion den 27. september 2006. Med faciliteterne i Parken er der mulighed for en ny rekord.

Fodbolddirektør Peter Møller ser frem til den store kamp:

“Danmarks kvindelandshold og dansk kvindefodbold er inde i en forrygende udvikling med flere piger og kvinder i klubberne, med danske spillere i store europæiske topklubber og med mange nye partnere. Med en kamp i Parken håber vi at samle Danmark til en kæmpe fodboldfest og sende kvinderne godt afsted til EM,” siger Peter Møller.

I den brasilianske lejr er der også stor glæde over den spændende testkamp:

“Det bliver fantastisk at spille i Danmark. For mig personligt bliver det en speciel oplevelse af vende tilbage til et land, hvor jeg spillede i mange år. Danmark har et meget stærkt hold, og kampen vil hjælpe os i vores jagt på kvalifikation til VM 2023 og OL i Paris i 2024,” siger Tamires Cássia Dias De Britto, der spillede for Fortuna Hjørring fra 2015 til 2019.

Billetsalget til kampen mellem Danmark og Brasilien starter i dag. Du kan sikre din billet til kampen lige nu på billet.dbu.dk.

Du kan finde mere info om billetsalget på fordanmark.dk.