Tirsdag aften skulle de danske kvinder møde Rusland. En kamp mellem gruppens nummer et og to, og hvor begge hold indtil videre havde vundet alle deres kampe i kvalifikationen.

Det var et russisk hold, som inden kampen ikke havde lukket nogle mål ind i kvalifikationen. Det var til at se hvorfor. Det danske hold havde svært ved at komme helt igennem til det russiske mål, og det var faktisk russerne, som havde kampens første store chance. Efter 14 minutter kom russerne frem til en stor chance via et indlæg, men en flot redning af Lene Christensen i målet betød, at det stadig stod 0-0.

Efter pausen kom det danske hold bedre med, og 20 minutter inde i halvlegen kom forløsningen så. Danmark havde et hjørnespark i venstre side, og lidt tilfældigt ender bolden hos Signe Bruun, som sparker den resolut ind. Det var hendes 12. mål på blot seks kampe i kvalifikationen.

Blot 10 minutter senere kom endnu en dansker på måltavlen. Danmark havde fået tilkendt sig et straffe, efter en russisk hånd på bolden, og det sparkede Sanne Troelsgaard sikkert ind og gjorde det dermed til 2-0.

Med seks minutter igen kom aftenens detalje. Mille Gejl modtog bolden med rykken til mål, hvorefter hun lavede en flot vending bagom støttebenet og i bevægelsen efter sparkede bolden helt op i det lange målhjørne til 3-0.

I det sidste minut kom det russiske hold også på tavlen, hvilket betød at kampen endte 3-1. Det ændrer dog ikke på en flot præstation af danskerne, som ender med at gå igennem den første del af VM-kvalifikationen med seks sejre ud af seks mulige.