I har nu chancen for at  'træne med landsholdet', så I kan blive klar til EM-slutrunden og fodboldfeber i Danmark. Tre stjerner fra Herrelandsholdet viser deres bedste tricks og finter, som I kan øve jer på - så I kan blive lige så seje som Andreas Skov Olsen, Kasper Dolberg og Martin Braithwaite.

Når jeres trick eller finter sidder i skabet, kan I være med i konkurrencen om fede præmier til klubben - alt, I skal gøre for at være med, er at lave tricket, optage en video og uploade den.

Se mere på Hele Danmarks Fodboldfest

 

 

Deltag i konkurrencen

Ved at uploade en film af dig selv eller dit hold, der laver et af ugens tricks, kan du deltage i konkurrencen. Præmien er enten en pølsevogn, der kan komme ud til et arrangement i klubben eller 30 landsholdstrøjer til uddeling på holdet eller i klubben. Læs mere om konkurrencen og deltag her.

 

 

’Træn med landsholdet’-øvelserne udsendes desuden i de kommende uger direkte til alle trænere, der er tilmeldt DBU Breddes træningsprogrammer. Det er knap 20.000 mails, der bliver udsendt til breddefodboldens børne- og ungdomstrænere hver uge. Hvis du ikke kender til disse i forvejen, kan du læse om dem her.