En stiv ryg, ondt i lænd og nakke efter en dårlig nattesøvn. Det er formentlig noget, de fleste kender til. Hvis sengen ikke er i orden, kan det ødelægge dagsformen. Men for professionelle fodboldspillere og landsholdsstjerner kan en dårlig nattesøvn få store konsekvenser for både deres individuelle performance og for holdets resultater. Derfor er nattesøvnen et af de områder, der prioriteres meget højt, når der skal optimeres og skabes de bedste betingelser for, at spillerne kan yde deres allerbedste og få succes på banen.

Det er også tilfældet for Herrelandsholdet op mod og under EM-slutrunden. Derfor gentager DBU succesen fra VM-slutrunden 2018 og får leveret madrasser, dyner, puder og andet udstyr fra TEMPUR til Herrelandsholdets spillere.

Flere af Herrelandsholdets spillere sover allerede på TEMPUR produkter i privaten, men for de spillere, som ikke kender TEMPUR’s produkter er de blevet hjulpet godt på vej med individuelle råd og vejledning af specialister fra TEMPUR. Her er spillerne blevet hjulpet med at finde den type af madras og pude, som passer bedst til dem hver især, og som sikrer dem den bedste søvn – og dermed optimal restitution.

For Mark Reeh Pedersen, Direktør for TEMPUR i Danmark, vækker aftalen meget stor glæde.

”Vores mission i både Danmark og globalt er, at forbedre søvnen for flere mennesker, hver nat, i hele verden. At vi igen får lov til at hjælpe det danske herrelandhold med deres restitution og søvn, så de kan præstere med bedst mulig forudsætning, er vi både glade, ydmyge og stolte over, da vi ved at vores trykaflastende madrasser og puder, giver en roligere, dybere og bedre søvn. Alt forskning viser at en restituerende rolig og dyb søvn i den rette mængde, er altgørende for både humør, helbred, reaktionsevnen samt den samlede psykiske og fysiske præstation. Med indgåelse af dette samarbejde er vi glade for, at vi får lov til at hjælpe spillerne med afgørende forudsætninger for et godt resultat ved EM," siger Mark Reeh Pedersen.

Kommerciel direktør, Ronnie Hansen, ser også frem til samarbejdet:

”Det danske herrelandshold har store ambitioner omkring EM. Vi optimerer på alle parametre og søger de absolut bedste forhold for vores spillere. Dyb og god søvn er afgørende for spillernes præstation, det er et af de vigtigste steder at optimere. Vi glæder os over endnu engang, at vores spillere får fornøjelsen af at sove med TEMPUR’s produkter” fortæller Ronnie Hansen.

Aftalen gælder frem mod og under EM-slutrunden i sommeren 2021.