Hele Danmark udtager Herrelandsholdets trup. Se filmen herover.

Sommerens EM nærmer sig med hastige skridt, og nu er én af de første opgaver for landstræner Kasper Hjulmand tjekket af.

Landstræneren har i dag udtaget sin trup til EM, og den indeholder 26 stærke navne, der er klar til at repræsentere Danmark henover sommeren til EM.

”Det her er alles hold. Det er en stærk trup, og vi glæder os helt sindssygt til EM på hjemmebane," siger Kasper Hjulmand.

Holdet føres som vanligt an af Simon Kjær, der er kaptajn, og derudover tæller truppen blandt andre Christian Eriksen, Kasper Schmeichel, Thomas Delaney og Pierre-Emile Højbjerg. Blandt de yngste navne finder man Andreas Skov Olsen og Mikkel Damsgaard.

Første opgave for Herrelandsholdet i optakten til EM er på udebane den 2. juni mod Tyskland i Innsbruck i Østrig, hvor holdet residerer. Den 6. juni gælder det Bosnien-Hercegovina på hjemmebane på Brøndby Stadion. EM starter med et brag mod Finland i Parken den 12. juni.

Se alle 26 spillere i grafikken herunder. Øverst i nyheden kan du se filmen, der lancerer truppen, med referencer til barndomsklubber, landsholdslegender og meget mere, lige her. 

EM-truppen 2020