Forleden kom der en lille god nyhed til de danske fans, da det var lykkedes DBU at skaffe 344 ekstra billetter til de tre EM-kampe i Parken. Nu kommer der så endnu en. Det er nemlig blev muligt at skaffe 522 ekstra billetter til kampen mod Finland.

Administrerende direktør i DBU, Jakob Jensen, er taknemmelig for at der nu kan komme endnu flere fans i Parken:

”Jeg er meget glad for, at det har været muligt for os at skaffe flere billetter til de danske fans. Det har kunnet lade sig gøre gennem en god dialog med vores samarbejdspartnere mv.. Det bliver nu muligt at få endnu flere danske fans i Parken, som kan opleve den magiske stemning, der er omkring vores landshold og det at have en slutrunde på hjemmebane,” siger Jakob Jensen.

Lige siden UEFA meldte ud, at der ville blive skåret i antallet af billetter til de danske fans, har DBU ledt efter muligheder for at flere danske fans ind. Senest i sidste uge lykkedes det at skaffe 344 ekstra billetter til de tre gruppekampe i Parken. Det blev muligt efter flere af DBU’s samarbejdspartnere frigjorde nogle af deres billetter til fordel for danske fans.

De 522 ekstra billetter kommer udelukkende til at gå til de danske fans, som i sin tid fik annulleret sin billet. Nyheden glæder også Christian Rothmann, der er formand for Danske Fodboldfans:

“Jeg synes, at det her er en yderst glædelig nyhed, efter mange desværre fik annulleret deres billetter i sidste måned. EM på hjemmebane er en unik begivenhed og mulighed for danske fodboldfans, og derfor glæder det mig, at endnu flere nu kan få den oplevelse,” siger Christian Rothmann.

De nye billetter vil blive tildelt ud fra den model, der har været med til at fordele billetterne tidligere.
Det foregår ud fra en lodtrækningsliste fra landsholdets fanklub, hvor fans er placeret alt afhængig af antallet af deres loyalitetspoint. Det er vigtigt for DBU at pointere, at det ikke er muligt at påvirke den proces, og at de fans der modtager billetter vil få direkte besked.

Det kan du læse mere om HER.

DBU arbejder fortsat hårdt på, og vil gøre det frem til startfløjtet, at skaffe flere billetter til de danske fans.

Kampen mod Finland bliver fløjtet i gang lørdag den 12. juni kl. 18.00