Udtalelse fra DBU’s bestyrelse:

Vi vil gerne sende vores bedste tanker til Christian Eriksen og hans familie – og samtidig give en kæmpe tak til spillere, landstrænere og teamet omkring holdet samt lægestaben på Herrelandsholdet og alle dem, der har håndteret den svære situation de sidste dage. Også en tak til alle fans for jeres fantastisk opbakning til Christian i den svære situation.

De fleste af os var til stede i Parken lørdag aften og havde glædet os til den historiske EM-kamp – tilmed med en masse fans på stadion. Vi holdt alle vejret, da Christian Eriksen faldt til jorden kort før pausen. Og vi er alle lettede over, at Christian hurtigt har fået det bedre og nu er i stabil tilstand på Rigshospitalet. Det glæder os, at han er sammen med sine nærmeste og i kontakt med sine holdkammerater på Herrelandsholdet.

Vi vil gerne takke landsholdslægen og sundhedsstaben på Herrelandsholdet for hurtig og livs-givende handling. Vi vil også gerne takke landstrænerne, spillerne og hele staben omkring Herrelandsholdet for at håndtere den voldsomme og ekstraordinære situation så flot de sidste dage. Det har været imponerende at følge samarbejdet, sammenholdet og fællesskabet på og omkring holdet i en ekstrem og usædvanlig situation.

Vores bedste tanker til Christian Eriksen og hans familie.

Jesper, Bent, Thomas, Mette, Christian, Peter og Claus