Onsdag aften bliver en stor landsholdsaften, når Danmark spiller EM-semifinale mod England på et af verdens mest ikoniske stadions, Wembley Stadium.

Indrejserestriktioner i England betyder desværre, at danske fans ikke kan rejse til landet for at støtte Herrelandsholdet. Heldigvis kan danskere i England eller Skotland købe billetter, og det forventes, at 7.900 danske fans er på plads på Wembley.

Ifølge turneringsreglerne kan DBU sende et fly med spillernes og stabens kærester eller ægtefæller, DBU’s ledelse og udvalgte partnere med til EM-semifinalen i en særlig corona-boble og uden kontakt til andre.

DBU og Herrelandsholdet har besluttet at invitere 40 af de mest loyale fans med til London til semifinalen med alt betalt. Fansene flyver med DBU’s chartrede fly til London onsdag.
Jakob Jensen, administrerende direktør i DBU, glæder sig over, at nogle af de mest dedikerede fans igen kan belønnes for deres enorme støtte:

”Fans er det vigtigste i fodbold. Det mærker vi alle i disse dage med et rød-hvidt Danmark og kæmpe folkefest. Derfor er vi glade for at kunne give en tur til semifinalen på Wembley til nogle af de landsholdsfans, der har støttet holdt i tykt og tyndt de seneste år,” siger Jakob Jensen.

Som fan i DBU skal loyalitet belønnes, men det er ikke en lukket fest. Derfor er de 40 fans udvalgt således:

  • De 10 fans med flest loyalitetspoint pr. loyalitetsranglisten
  • De 30 fans med flest loyalitetspoint, som ikke blev inviteret med til Baku.

De 40 fans rejser som nævnt med det officielle DBU-fly, der også huser spillernes ledsagere, DBU-medarbejdere og den officielle delegation.

DBU har sendt 5.000 dannebrogsflag til Wembley til de danske fans, så Wembley bliver så rødt og hvidt som muligt.

Lige som til alle de foregående EM-kampe stiller DBU med et fankoordinator-team i London, der skal hjælpe med at give de danske fans en god oplevelse. For mere information følg ’Fanservice for Danmark’ lige her og her.