EM-kvalifikationen blev sparket i gang for futsal-landsholdet lørdag eftermiddag. Verdensranglistens tiendeplads gæstede Ceres Arena, hvor de skulle de mod det danske futsal-landshold, der i skrivende stund er placeret på en 63. plads på selvsamme liste.

Det store styrkeforhold var ikke til at få øje på i første halvleg. Det kroatiske mandskab bragte sig foran på et mål af Josip Suton midt i det sjette spilleminut. Knap tre minutter gik der, så sendte Kevin Jørgensen bolden i nettet bag den kroatiske keeper til 1-1. Det var Kevin Jørgensens 49. mål i den rød-hvide trøje, hvilket øger hans førende position som den mest scorende spiller på futsal-landsholdet nogensinde.

I de sidste 20 spilleminutter blev Kroatien for stor en mundfuld for de danske drenge. Tre kroatiske scoringer og ingen danske efter pausen afgjorde kampen. Dermed fløj sejren og de tre point med flyveren hjem til Kroatien.

Danmarks EM-kvalifikationsgruppe tæller udover Kroatien også Albanien og Ukraine.