En skarp 10’er på midtbanen eller en forsvarer med nummer 4 på ryggen. Der er dog næppe tale om Christian Eriksen eller Rikke Sevecke, men nærmere Emma Hansen eller William Jensen. For med forlængelsen af UNISPORT som partner på DBU Fodboldskole, bliver det fortsat muligt at få personlige spillertrøjer på sommerens fodboldskoler.

Muligheden for at få personlige spillertrøjer er ikke den eneste fordel for deltagerne og deres forældre. Samarbejdet med onlineshoppen betyder også enkel og nem bestilling og levering af tøjet samt muligheden for rabataftaler for deltagerne.

Aftalen giver dermed gode betingelser for børnene og deres forældre, så det bliver mere nemt at blive klar til fodboldskolen, forklarer Kommerciel Direktør i DBU, Ronnie Hansen:

”Vi arbejder hele tiden for at løfte niveauet for DBU Fodboldskolen, så en sommeruge på grønsværen fortsat vækker glæde for de tusindvis af børn og unge, som hvert år går på banen for at lære nye tricks og møde andre fodboldglade børn. Derfor er samarbejdet med Unisport vigtigt for DBU, da det løfter niveau og kvalitet for fodboldskolerne i hele landet.”

Også Unisports CEO, Michael Burk, ser aftalen som en naturlig forlængelse af et succesfuldt samarbejde:

 “Fodboldskolerne står stærkt i bevidstheden hos mange fodboldspillere og har en vigtig rolle, når passionen og glæden ved fodbold grundlægges og forstærkes hos børnene. Det er vi stolte af at være en del af.  Vi vil hjælpe og inspirere børn og unge til at få deres fodbolddrømme til at gå i opfyldelse, og det kan vores partnerskab medvirke til,” fortæller Michael Burk.

Samarbejdsaftalen med UNISPORT løber frem til 2024.

Læs mere og køb billet til sommerens fodboldskoler på https://fodboldskole.dbu.dk/

Find fodboldtøj og -udstyr på https://www.unisport.dk/