Futsal-landsholdet spillede sine første kampe i over et halvt år, da de i midten af november slog Estland i to venskabskampe. Det spil skal de danske drenge tage med sig til Sverige, hvor de den 15. december indleder Nordic Futsal Cup 2021.

Landstræner Nikolaj Saabye glæder sig til for første gang i mange måneder at se sit rød-hvide mandskab i en betydende kamp:

”Endelig er der noget på spil igen. Vi ligger ud imod Norge, som er øverst på UEFA’s rangliste af de nordiske nationer. Vi ser dog Sverige som turneringens favorit. Vi stiller med en rigtig spændende trup, hvor også nye spillere har fundet vej. Det primære mål er at forberede os til VM-kvalifikationen i april, men når det er sagt, så går vi altid efter at vinde," siger Nikolaj Saabye.

En af de nye spillere som skal med holdet til Sverige er Mikkel Foged Hansen.

”Det altid fedt at skulle repræsentere sit land. Jeg glæder mig mest af alt, til at spille en masse god futsal og lærer af dem, der har været i gamet lang tid,” siger Mikkel Foged Hansen

Turneringen foregår fra den 15. til og med den 18. december, og her skal Danmark møde Norge, Sverige og Grønland. Det bliver ekstra spændende i år, for de forsvarende femdobbelte vindere af turneringen, Finland, er ikke med. De har valgt at forberede sig til det kommende EM i Holland til januar med træningskampe imod Kroatien i samme periode som Nordic Futsal Cup.

Danmark kampprogram:
15. december mod Norge kl. 15.00
16. december mod Sverige kl. 19.00
18. december mod Grønland kl. 17.00

Det bedste danske resultat ved Nordic Futsal Cup er en andenplads, som Danmark fik tilbage i 2017.

Kampene vil blive vist inde på holdet Facebookside

Trup Til Nordic Futsal Cup 2021 Truppen til Nordic Futsal Cup 2021