Hvem der ender med trofæet afgøres over en enkelt kamp, og opgøret bliver, ligesom sidste år, sendt på DR1 fra kl. 15.00. FC Thy – Thisted Q, som igen i år får æren af at afholde finalen, måtte sidste år se sig slået af FC Nordsjælland, som løb med titel og pokal. At holdet dog har formået at spille sig i finalen igen, er ifølge bestyrelsesmedlem i FC Thy – Thisted Q, Bent Andersen, en tydelig markering af klubbens potentiale og niveau:

"Det betyder rigtig meget for en klub som vores at stå i den anden pokalfinale på to år. FC Thy - Thisted Q er en "ung klub", som så dagens lys i 2017. Herfra er det gået stærkt. Oprykning til ligaen. I slutspillet i ligaen alle 3 år og så oven i det to pokalfinaler. At komme i en pokalfinale vidner om hårdt arbejde - som netop er en af vores dyder.”

Grundet det nuværende forsamlingsforbund kan der pt. ikke lukkes publikum ind til kampen. Skulle der komme nye retningslinjer og et ændret antal personer til forsamlinger, vil vi vende tilbage med information om billetter til kampen.