Fodboldstøvler, varmecreme og skiftende vejr var skiftet ud med kabler, gamerstole og controllere, da
det danske FIFA-landshold i weekenden skulle forsvare titlen som nordens bedste hold i FIFA ved turneringen Nordic Invitational 2021.

Danskerne, der var de forsvarende vindere af turneringen, havde et stærkt hold med bestående af: Marcus ’Marcuzo’ Jørgensen, Frederik Fredberg, Alen ’Arrow’ Barakovic og August ’Agge’ Rosenmeier. Holdet blev ledet af landstræner Dennis ’Norden’ Nordenbøl.

Det danske hold kom stærkt fra land, og vandt alle sine kampe i gruppespillet. Turneringsformatet var bygget op sådan, at førstepladsen mødte sidstepladsen i puljen i semifinalen, mens nummer to og tre mødte hinanden. Det betød, at danskerne i semifinalen skulle op imod et stjernebesat svensk hold, som havde skuffet i gruppespillet. Svenskerne var på forhånd udset til at være de stærkeste modstandere af Sverige, Norge og Finland.

Det blev desværre ikke den semifinale, man kunne have håbet på, og det endte med et 6-1 nederlag til danskerne. Det danske hold kom dog stærkt igen og vandt bronzefinalen mod Finland.
Her blev det Marcus ’Marcuzo’ Jørgensen, der sikrede sejren, da han i den tredje og afgørende kamp mod finnerne vandt 3-2.

Det danske FIFA-landshold går et spændende 2021 i møde, når der til sommer afholdes verdensmesterskaberne i FIFA på hjemmebane i København. Her er Danmark som vært for turneringen allerede kvalificeret.