Han har været med omkring landsholdet siden 2007, og nu er han klar til at fortsætte arbejdet med de danske landsholdsmålmænd.

Lars Høgh, der selv har en fortid som landsholdskeeper, fortsætter nemlig i trænerstaben under Kasper Hjulmand. Og det glæder landstræneren.

”Jeg har tidligere arbejdet med Høgh og kender ham rigtig godt som menneske og træner, og jeg ved, at han har en høj stjerne i målmandsgruppen og generelt i truppen på landsholdet. Det er helt naturligt for mig at fortsætte det gode samarbejde, og jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde med Høgh igen,” siger Kasper Hjulmand.

Lars Høgh er glad for at fortsætte som målmandscoach på Herrelandsholdet.

”Jeg har stadig ambitioner, og jeg har altid følt mig privilegeret over at få lov til at arbejde med de bedste målmænd i Danmark, så derfor var jeg selvfølgelig meget klar på at fortsætte på holdet. Jeg er meget glad for det sammenhold, vi har på landsholdet,” siger målmandscoach Lars Høgh.

Som spiller står Lars Høgh noteret for 8 A-landsholdskampe for Danmark, mens han i OB har kamprekorden med hele 817 førsteholdskampe. Han er også tilknyttet Brøndby IF som målmandscoach.