Leg med læderkuglen, mageløse mål og flere fodboldglade børn. Flere tusinde børn har fået en plads på DBU Fodboldskole 2020, siden det torsdag den 14. maj blev meldt ud, at sommerens fodboldskoler bliver afviklet med særlige corona-regler.

Torsdag eksploderede billetsalget, da hele 819 købte billet til en sjov og lærerig uge i fodboldens fællesskab på DBU Fodboldskole. Det var en stigning på 734 solgte billetter sammenlignet med dagen før – og det højeste salgstal for én dag i hele sæsonen. De efterfølgende fem dage er der i gennemsnit blevet solgt over 400 billetter dagligt, og interessen er fortsat stor.

Samlet set har ni fodboldskoler alene siden torsdag meldt udsolgt på grund af den store efterspørgsel. Den midtjyske klub Sparkær IF er blandt de fodboldskoler, hvor de sidste billetter er blevet revet væk. Udsigten til en uge med en masse storsmilende og boldglade børn vækker i den grad begejstring hos klubbens fodboldskoleleder, Hans Peter Johansen.

”Jeg blev simpelthen så glad, da vi fik nyheden i torsdags. Der gik et øjeblik, og så var de sidste billetter solgt. Vi glæder os alle en dejlig oplevelse med børnene, hvor specielt det sociale samvær mellem os og børnene er helt fantastisk,” siger Hans Peter Johansen

De 3.000 solgte billetter på de seks dage fra torsdag den 14. maj til og med tirsdag den 19. maj er det højeste antal solgte billetter i en periode på seks dage siden marts 2018. Efterspørgslen for at deltage i DBU Fodboldskole er normalt kun så intens ved billetsalgsstart.

DBU-direktør Jakob Jensen glæder sig over, at billetsalget til fodboldskolerne flyver af sted.

”Det er fantastisk, at endnu flere børn kommer på fodboldskole og får unikke oplevelser med fodbold og nye venner. Vi håber, at endnu flere vil komme til de næste uger. Samtidigt vil vi løbende følge udviklingen, så vi kan afvikle fodboldskolerne på en både sundhedsforsvarlig og sjov måde,” siger Jakob Jensen.

Fodboldskolerne bliver afviklet med særlige corona-regler. Fokus vil være på sikkerhed for fodboldskolens deltagere og frivillige med udgangspunkt i ’Fodboldens corona-regler’, som du kan se og downloade lige her. 

I DBU arbejdes der lige nu intenst for at få de endelige retningslinjer for afviklingen af DBU Fodboldskole 2020 på plads. Så snart retningslinjerne ligger fast, bliver de meldt ud.

Billetterne til DBU Fodboldskole er i år 100 kroner billigere end normalt på nuværende tidspunkt, da den planlagte prisstigning per 1. maj blev annulleret af hensyn til klubberne og deltagerne. Du køber billet ved at klikke lige her.

Du kan læse mere om DBU Fodboldskole lige her.