Herrelandsholdet står foran et spændende og tætpakket efterår med seks Nations League-kampe og to testkampe. Den ene af de to venskabskampe spilles mod Færøerne på MCH Arena den 7. oktober, og nu ligger det fast, at testkamp nummer to også bliver på dansk jord.

Brøndby Stadion danner den 11. november rammerne om et arvefjendeopgør mod vores svenske naboer.

Landstræner Kasper Hjulmand glæder sig over, at landsholdet kan måle sig mod en stærk nation som Sverige:

”Det er altid fedt at møde Sverige med den historik, nostalgi og stemning, der er omkring opgøret. De har et stærkt landshold og kvalificerede sig flot til EM, så det bliver en rigtig spændende test forud for vores sidste to Nations League-kampe. Vi glæder os til endnu en hjemmekamp foran vores danske fans og til forhåbentlig at få en god optakt før kampene mod Island og Belgien,” siger Kasper Hjulmand.

Danmark får fire dage efter Sverige-kampen, den 15. november klokken 20.45, besøg af Island i Telia Parken i årets sidste hjemmebanekamp. Den 18. november gælder det så den sidste kamp i Nations League-gruppespillet mod Belgiens verdensstjerner på udebane.

Danmark og Sverige mødtes første gang den 25. maj 1913 i Københavns Idrætspark, hvor det endte med en overlegen rød-hvid triumf på 8-0. Det seneste naboopgør mod de blå-gule var den 2. juni 2018 inden VM, hvor det endte målløst på Friends Arena i Stockholm.

Seneste landskamp på Brøndby Stadion for Herrelandsholdet var den 9. juni 2018, hvor modstanderen var Mexico i en testkamp før VM i Rusland. Her sikrede Yussuf Yurary Poulsen og Christian Eriksen sejren med et mål hver i 2-0-sejren, der blev overværet af 16.376 tilskuere.

Billetsituationen omkring kampen i Brøndby – samt Nations League-kampene i Telia Parken og testkampen mod Færøerne i Herning – er endnu ikke afklaret grundet situationen med corona-virus. Information om muligheden for fans på lægterne samt billetinformation følger derfor på et senere tidspunkt.

Du kan se Herrelandsholdets program for efteråret lige her.