Når U19-herrelandsholdet i slutningen af marts kæmper for at spille sig til EM ved UEFA Elite Round, har de rød-hvide fordelen af hjemmebane på JYSK Park i Silkeborg.

Skulle du ikke have mulighed for at vinde vej til det midtjyske, så kan du glæde dig over, at Danmarks tre afgørende kvalifikationskampe finder vej til dit fjernsyn. TV-kanalen SPORT LIVE har indgået en aftale med DBU og sender alle de tre opgør med dansk deltagelse.

Aftalen skaber stor begejstring i DBU:

”Vi har nogle meget talentfulde ungdomslandshold, og det er virkelig glædeligt, at vi nu har muligheden for at vise U19-herrelandsholdet frem til en større del af den danske befolkning. Det er et skulderklap til spillerne for deres store dedikation og hårde arbejde og til talentudviklingen både i klubberne og i forbundet - og det er stort for både drengene selv og for DBU,” siger Flemming Berg, DBU’s talentudviklingschef for herrer.

”Vi glæder os over samarbejdet med SPORT LIVE og håber, at det blot er starten på at få bredt vores ungdomslandshold længere ud og hjem i stuerne,” siger Flemming Berg.

Også hos SPORT LIVE er der store glæde over, at U19-herrelandsholdets EM-jagt bliver vist på kanalen.

”Det er et stort skridt for os, at vi nu kan sende landsholdsfodbold på SPORT LIVE. Dansk fodbold er kendt for sin talentudvikling, og på U19-landsholdet optræder helt sikkert en række af fremtidens stjernespillere, som vi glæder vi os voldsomt til at præsentere for vores seere. Vi er faktisk også lidt stolte over det,” siger Flemming Kjellerup, direktør for SPORT LIVE.

Danmarks indledende kamp mod Ukraine den 25. marts, kan kun ses live på DBUTV, men sendes forskudt på SPORT LIVE. De resterende to opgør mod England og Letland kan ses live TV-kanalen. Kun vinderen af puljen kvalificerer sig til U19-EM for herrer. 

Danmarks kampe vil blive dækket med et fuldt HD-setup og med en redaktionel ramme omkring kampene. Kommentator Peter Jørgensen og ekspertkommentator Jesper Helmin glæder sig til at gøre seerne endnu klogere på de danske U19-landsholdsspillere.

SPORT LIVE gik i luften i august 2019 og kanalen distribueres gennem Canal Digital, YouSee, Stofa, Waoo samt en række antenneforeninger. Kanalen kan vælges enten som tilvalgskanal eller i en bland-selv eller vælg-selv-pakke. Antenneforeninger kan også købe SPORT LIVE enten direkte eller igennem en af de distributører, SPORT LIVE samarbejder med.

TV-kanalen satser på de små sportsgrene og har foreløbig indgået aftaler om at vise blandt andet dansk Cykelsport, 2. Divisions-fodbold, Motorsport, Boksning, Amerikansk Fodbold og nu altså også kvindefodbold fra den øverste hylde i Danmark.

SPORT LIVE har også indgået en TV-aftale med Gjensidige Kvindeliga gældende i foråret 2020. Læs mere om det ved at klikke her.

U19-herrelandsholdets tre kampe ved Elite Round:

  • Onsdag den 25. marts klokken 18.00: Danmark - Ukraine
  • Lørdag den 28. marts klokken 18.00: England - Danmark
  • Tirsdag den 31. marts klokken 14.00: Letland - Danmark