Det danske U21-landshold skulle efter planen have mødt Montenegro i en testkamp forud for holdets vigtige kamp mod nærmeste forfølger i EM-kvalifikationen Rumænien.

Logistiske omstændigheder betyder dog, at Montenegro har valgt at aflyse testkampen og i stedet har det danske U21-landshold valgt at flytte til Spanien i nærheden af Barcelona på et fem dages ophold forud for rejsen og kampen mod Rumænien, der spilles i Craiova 31. marts.

 ”Det er selvfølgelig altid godt at se sine spillere i kamp, og derfor altid godt at spille testkampe Modsat er der i træningskampe jo også en vis risiko for skader, Så nu hvor det ikke var muligt med en kamp, er jeg meget tilfreds med den løsning, vi har lavet i stedet ,” siger Albert Capellas.

Den løsning er at samle spillerne et par dage senere end først planlagt d. 25. marts for at tage direkte til Barcelona i Spanien, hvor holdet har et fem dages træningsophold, inden turen d. 29. marts går til Rumænien, hvor kampen spilles to dage senere den 31. marts.

”Det er lang tid siden, vi har været samlet som hold, og derfor er det en rigtig god mulighed for på gode baner og i varme rammer at få trænet og genopfrisket vores værdier på holdet samt bygget yderligere på vores spillestil, Vi ankommer uden testkampen alt andet lige lidt mere friske til Rumænien til en kamp, der er vigtig for os og vores mulighed for endnu en dansk kvalifikation til EM. Så jeg synes, vi har fået en optimal erstatning og ser frem til at være sammen med holdet igen,” siger Capellas.

Danmark har med Capellas i spidsen vundet samtlige fem EM-kvalifikationskampe og er i øjeblikket 5 point foran nærmeste modstander i gruppen Rumænien. Danmark har ingen kampe i juni-terminen og spiller de sidst ekampe i EM-kvalifikationen i efteråret 2020.

Truppen til kampen mod Rumænien udtages d. 16. marts