Der bliver garanti for ægte landskampstemning, når kampen vises med blandt andet fanzone med ansigtsmaling, merchandise, musik og meget mere.

"Europamesterskabet i fodbold er en af de allerstørste sportsbegivenheder, som vi kan drømme om i Danmark. Derfor bakker vi naturligvis op, når DBU og Event Øster Hurup kommer på banen med et spændende koncept, som giver os mulighed for at sætte turbo på fodboldfeberen i vores kommune," siger borgmester Mogens Jespersen.

Den store fodboldfest finder sted på Bytorvet i Øster Hurup.

"Der er en kolossal interesse for fodbold i vores kommune. Jeg er sikker på, at mange vil lægge vejen forbi Øster Hurup og opleve den ægte landskampstemning, som altid opstår, når vi er mange, der ser landskamp sammen," siger borgmesteren.

Hos DBU glæder man sig over, at Mariagerfjord Kommune er med på holdet.

"Vi er utrolig glade for, at Mariagerfjord Kommune har valgt at være en del af årets største fodboldfest, der kommer til at gøre sommeren 2020 helt speciel. Jeg er sikker på, at kommunens beslutning om at omfavne den rød-hvide fest kommer til at samle fodboldfans fra nær og fjern og give borgerne nogle mindeværdige øjeblikke," siger Bent Clausen, der er næstformand for DBU.

Aftalen med DBU omfatter de danske drenges indledende kamp mod Finland. Går det som alle håber, og Danmark kommer i kvartfinalen, vil den kamp også blive vist, oplyser Øster Hurup Event, som lokalt står for planlægningen.

"Der kommer rigtig mange aktiviteter i Øster Hurup, for selvfølgelig vil vi markere den største fodboldbegivenhed i Danmark. Vi håber, at folk møder talstærkt op og får sig en oplevelse for livet. Vi vil sørge for, at Øster Hurup vil summe af stemning, aktiviteter og fællesskab," siger Jan Andersen, der er formand for Event Øster Hurup.

Mariagerfjord Kommune, DBU og Event Øster Hurup vil i de kommende måneder planlægge festen i tæt samarbejde med det lokale butikker, foreninger og andre interesserede.

Yderligere oplysninger:

  • Borgmester Mogens Jespersen, Mariagerfjord Kommune, tlf. 27 20 12 58
  • Formand Jan Andersen, Event Øster Hurup, tlf. 61 37 29 80
  • Næstformand Bent Clausen, DBU, tlf. 40 28 37 46