Kvindelandsholdet skulle på årets første vinterdag spille årets sidste landskamp, da Italien gæstede Viborg Stadion. Opgøret var Danmarks sidste i EM-kvalifikationen,  hvor billetten til slutrunden allerede var blevet sikret. Målet var en perfekt afslutning på kvalifikationen med sejr nummer 10 i kamp nummer 10.

Grundet flere tilfælde af positive Covid-19-tests i truppen var der flere nye ansigter i startopstillingen, der blandt andet gav landsholdsdebut til 20-årige Lene Christensen i målet.

Første halvleg var en jævnbyrdig affære med fine chancer i begge ender. Sanne Troelsgaard fik korrekt et mål annulleret for offside, mens de rød-hvide også havde et forsøg på træværket. Italienerne tvang dog også debuterende Lene Christensen ud i et par vigtige indgreb.

0-0 var stillingen ved pausen.

Efter pausen var kampbilledet det samme. Gæsterne var farlige på omstillinger, mens Danmark dominerede på bolden. Kort inde i anden halvleg satte Pernille Harder sig flot igennem og afslutte med det ”dårlige” venstreben fra distancen. Den flotte afslutning tog undersiden af overliggeren og passerede mållinjen med 30 centimer. Til stor frustration forblev dommerens fløjte tavs. Pernille Harder og co. snydt for et føringsmål.

Resten af halvlegen bølgede frem og tilbage, og i slutfasen havde indskiftede Caroline Møller en kæmpe chance for at afgøre kampen, men den italienske keeper kom i vejen tæt under mål.

Kampen sluttede derfor 0-0. Danmark topper med pointdelingen sin EM-kvalifikationspulje suverænt med ni sejre og en uafgjort i 10 kampe.

Kvindelandsholdets næste kamp er endnu ikke fastlagt, men det forventes at blive en testkamp i februar eller marts.