Er du landsholdsfan, og kan du lide podcasts? Så er der spændende nyt på vej til dig. En helt ny podcast ser dagens lys, den kommer til at bære navnet ”Landsholdslejren,” og handler kort sagt om alt, hvad der sker omkring både Herrelandsholdet og Kvindelandsholdet, både med trænere og spillere.

Allerede mandag den 24. august kan du lytte til første udsendelse. Journalist, forfatter og kommentator Morten Glinvad er vært, når Herrelandsholdets nye landstræner, Kasper Hjulmand, sætter ord på de første måneder som landstræner.

Hjulmand-interviewet indgår i serien, ”Jeg er landstræneren,” hvor DBU’s øvrige landstrænere også vil komme til orde i løbet af efteråret. Udover landstrænerserien vil podcasten også byde på et unikt indblik i en landsholdslejr med programmet ”Live fra Lejren,” hvor fankoordinator Anders Hagen tager forbi Herrelandsholdets lejr til gode snakke med spillerne. Senere i september er der reportage fra Kvindelandsholdets lejr forud for vigtige EM-kvalifikationskampe.

Samme Anders Hagen er også vært, når han i serien, ”Landskampen, Jeg Aldrig Glemmer,” taler med tidligere landsholdsspillere om deres største oplevelser i den rød-hvide trøje. Første udsendelse med Thomas Gravesen ligger klar til udsendelse og udkommer i den kommende uge. I den udsendelse taler han selvfølgelig om en helt særlig landskamp, der blev spillet i Parken i oktober, 2001, hvor Gravesen gjorde sig særdeles positivt bemærket.

Den nye podcast er endnu et skridt i retningen af mere åbenhed omkring landsholdene, fortæller kommunikationschef Jakob Høyer.

”De danske fodboldlandshold er i de senere år kommet meget tættere på de mange fans, der følger dem – både på video, til særlige fan-arrangementer og andre begivenheder. Nu giver vi landsholdsfans en unik adgang til landsholdslejren i podcast-format i samtaler med spillere, trænere og andre omkring både Kvindelandsholdet og Herrelandsholdet,” siger kommunikationschef i DBU, Jakob Høyer.

Første udsendelse lander mandag. Link til udsendelsen vil blive delt på dbu.dk samt DBU’s sociale medier.

Du kan allerede nu abonnere på Landsholdslejren i iTunes. Så er du sikker på at få den seneste landsholdslyd. Du finder kanalen her.