Oldboyslandsholdet tog rekordsejr i flot opvisningsstil

Holdet vandt hele 17-0 mod Kværndrup All Stars under overværelse af godt 750 tilfredse tilskuere på en lun fredag aften.

Af: Vagn Christensen

Aldrig tidligere har Oldboyslandsholdet vundet så stort, som tilfældet blev i årets sidste opvisningskamp. Hele 17-0 blev det til mod Kværndrup All Stars fra Fyn.

Holdet sprudlede af spilleglæde og gav de godt 750 tilskuere en meget fin opvisningskamp og en ordentlig bunke mål, det ene flottere end det andet. Spillerne flyttede sig for hinanden, driblede ”som i gamle dage” og viste gennem hele kampen noget af det flotteste fodboldspil set i mange år. Modstanderholdet kunne bare se til, trods det faktum at de stillede op med hele 20 spillere, der konstant blev skiftet ud og ind. Værterne kunne intet stille op!

Holdets vikarierende anfører Peter Graulund indledte kampen med hele to scoringer inden for de første fem minutter. Det første faldt efter en fin aflevering fra Jacob ”Taz” Sørensen og det andet efter en fin dribletur forbi to-tre måbende Kværndrup-forsvarersspillere. Og så var linjen lagt!

Desværre måtte Graulund lade sig udskifte med en mindre skade godt 10 minutter senere efter en for sen tackling af en Kværndrup-spiller. Andre tog så bare over. Et selvmål gjorde det til 3-0 i det 19. minut, ”Taz” Sørensen til 4-0 i det 25. minut, inden Anders Møller Christensen på et flot hovedstød sluttede halvlegen af med en scoring til pausestilling 5-0.  Og så var modstanderholdet møre!

Hele 12 scoringer fra oldboyslandsholdet blev det til i anden halvleg, inden kampens dommer, den tidligere topdommer Claus Bo Larsen, kunne fløjte kampen af til slutresultatet 17-0, der er rekord i oldboyssammenhæng.