Det tog os ikke mange minutter at tage kontrollen i Tbilsi, men på trods af et tidligt overtag i spillet, udmyntede det sig ikke rigtigt i chancer. Begge hold virkede meget opsatte på ikke at blotte sig, og det førte derfor til, at der var meget langt imellem selv de mindste chancer.

Omkring midt i halvlegen havde Delaney en udmærket mulighed på et hovedstød og kort efter fik Martin Braithaite sendt et langskud afsted, men begge gange fik keeper Loria reddet.

Vi fik tilkæmpet os en del hjørnespark og frispark i nærheden af hjemmeholdets felt, men vir formåede på ingen måde, at omsætte vores dødbolde til chancer. Defensivt stod vi dog glimrende, og derfor kom Georgien heller ikke frem til chancer.

Efter pausen fortsatte vi med at være det dominerende hold, men Georgien fik dog gang på gang vist, at de er et glimrende fodboldhold – og de fik ved flere lejligheder truet vores mål. Vi fik dog blokeret det meste – og det vi ikke fik blokeret, det tog Kasper Schmeichel sig stensikkert af. Den ene gang hvor ingen fik dækket op, og hvor Georgien headede på undersoiden af overliggeren, der var der heldigvis offside – og så fik vi for øvrigt clearet bolden ved den chance.

I 2. halvleg havde vi to store chancer. Den første af dem tilfaldt Kasper Dolberg. Han fik på elegant vis drejet et indlæg ind mod forrreste stolpe, men bedst som bolden var på vej i mål, dukkede der en arm op fra keeper Loria.

Den anden store chance stod Christian Gytkjær for. Han tog chancen fra en spids vinkel langt ude fra, fik fyret et g

odt dykkende skud afsted, målmanden kunne intet gøre – men ærgerligt nok tog forsøget også overliggeren.

Så efter to gange 45 minutters dyst i Tbilisi måtte vi erkende, at vi med resultatet 0-0 kun fik det ene point med hjem fra Georgien.

I dagens anden kamp vandt Schweiz hjemme med 4-0 over Gibraltar, dermed er stillingen i Danmarks gruppe den, at Irland topper gruppen med 11 point for fem kampe, vi har 9 point for fem kampe og på 3. pladsen har Schweiz otte point for fire kampe. Georgien ligger næstsidst med fire point og allersidst er Gibraltar helt uden point.

Georgien-Danmark 0-0 (0-0)

21.456 tilskuere på Boris Paichadze Erovnuli Stadioni, Tbilisi.